Kategóriák
Gasztronómia
Keresési eredmények
Keresési eredmények ebben a kategóriában: Gasztronómia
Egységes arculat a magyar boroknak
Publikált: 12/04/2013 közzétette: Turizmus online.hu itt: Borok és borszőlők
A Nemzeti Bormarketing Program keretében elkészült a magyar borok egységes megjelenésének keretet biztosító új arculat, melynek használatát a Magyar Turizmus Zrt. a magyar borok népszerűsítésére ingyenesen biztosítja.
Portugieserek viadala Villányban
Publikált: 11/04/2013 közzétette: Turizmus online.hu itt: Borok és borszőlők
Közép-európai borversenyt és borkóstolót rendeznek a hétvégén Villányban. Középpontban a portugieser.
Győzelem a világ legnagyobb bioborversenyén
Publikált: 17/02/2013 közzétette: Turizmus online.hu itt: Amit a borról tudni érdemes
A legjobb boroknak járó nagy aranyérem elismerést szerezte meg az egri Gajdos Pincészet 2009-es Cabernet Franc Selection bora a világ első számú bioborversenyén, a németországi Mundus Vinin, a díjat szerdán adták át Nürnbergben.
A borturizmus és jótékony hatásai
Publikált: 17/02/2013 közzétette: Turizmus online.hu itt: Amit a borról tudni érdemes
A borturizmus a borok kóstolása, fogyasztása, készítésének megismerése által motivált utazás. A pincelátogatások, a borkóstolás, a borral kapcsolatos események egyre sikeresebbek, de a borturizmus önmagán túl is jelentős mértékben hozzájárul a turizmus fe
A bor, mint orvosság!
Publikált: 23/09/2012 közzétette: wineroutes.hu itt: Gasztronómia
Tudományos kutatások eredményei igazolják, hogy a mértékkel fogyasztott vörösbor serkenti emésztésünket, és jó hangulatot eredményez, de pozitív hatással van szervezetünk szív- és vérkeringési rendszerére is.