MagyarEnglishEspañolFrançaisDeutsch

Elrejt Kategóriák

Kategóriák

Hírek a bor világából

Keresési eredményekRSS feliratkozás


Keresési eredmények ebben a kategóriában: Hírek a bor világából

Találat 41 tétel | Oldal 1 of 5 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:
Kultúra, élmények és tudomány Mádon Épül a Furmintház

A Furmintház sokszínű művészeti- és kulturális programokkal várja vendégeit a Tokaj-Hegyaljai régió szívében, Mádon

Megvan az Év bortermelője

Publikált: 07/12/2014 közzétette: Travelo.hu itt: Borutak

A Magyar Bor Akadémia (MBA) döntése alapján Dúzsi Tamás nyerte el a 2014-es Év bortermelője címet - jelentette be Kállai Miklós, az MBA elnöke pénteken.

Megtartotta alakuló ülését a Tokaji Borvidék Fejlesztési Tanács július 2-án - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szerdán az MTI-vel.

A Borvidéki Hegyközségi Tanácsok tisztségviselői, a Magyar Bor Akadémia tagjai és a Magyar Szőlő és Bortermelők Szövetsége tagjai szavaztak idén is az év legjobb pincészetére. A kitüntető címet 2012-ben a szekszárdi Mészáros Pince nyerte el. A díjat csütö

Bolyki János, Borbély Tamás, Dúzsi Tamás, Gálné Dignisz Éva és Heimann Zoltán az idei Év Bortermelője díj jelöltjei; az eredményhirdetést december 6-án tartják Budapesten.

(MTI) - A bor színe, valamint a pohár alakja és mérete is befolyásolja, ki mennyit iszik. A fehér borból több kerül a poharakba, mint a vörösből - derült ki egy amerikai tanulmányból.

Az IKON lett az Év Pincészete

Publikált: 02/09/2013 közzétette: turizmus.com itt: Bor és Irodalom

Idén az IKON Borászat érdemelte ki az Év Pincészete díjat, amelyet a szakma Széchenyi Díjának nevezett az egyik felköszöntő a pénteki rádpusztai átadó ünnepségen.

2013. május 18-19-20-án országszerte több mint 100 pince várja nyitott kapukkal a borbarátokat. Magyarország csaknem valamennyi borvidékén és bortermő helyén bekukkanthatunk a pincészetek, borozók, borházak, vinotékák és borvendéglők színfalai mögé.

Lezárult a nevezés a Pannon Bormustrára, a legnagyobb presztízsű hazai borversenyre. A nemzetközi szintű megmérettetésre május 8-10. között Pannonhalmán kerül sor, az eredményeket pedig május 11-én Budapesten, a Gerbeaud Házban tartott díjátadó gálaebéde

Találat 41 tétel | Oldal 1 of 5 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: