MagyarEnglishEspañolFrançaisDeutsch

Képtár

Gyümölcstálak

Gyümölcstálak

Publikált: 19/09/2012

» Gasztronómia

HOZZÁVALÓK:

 

4 narancs
fél kg eper
4 banán
4 körte
negyed kg cseresznye
2 fürt szőlő
1 gerezd görögdinnye
2 őszibarack
4 szelet ananász
2 sárgabarack
1 nagyobb gerezd sárgadinnye

 

ELKÉSZÍTÉSE: 

 

A gyümölcsöket megmossuk, meghámozzuk, amelyikről szükséges eltávolítjuk a szárát, valamint a magokat.

A hozzávalókat kis darabokra vágjuk, és finoman összekeverjük, nehogy összetörjenek.

A kész salátát lefedve hűtőbe tesszük, miután már elég hideg tálalhatjuk dinnyehéjban, jégsalátára halmozva, vagy kis üvegtálakon is.

 

Értékelés