MagyarEnglishEspañolFrançaisDeutsch

Elrejt Kategóriák

Kategóriák

Borok és borszőlők

Keresési eredményekRSS feliratkozás


Keresési eredmények ebben a kategóriában: Borok és borszőlők

Találat 29 tétel | Oldal 1 of 3 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:
Kultúra, élmények és tudomány Mádon Épül a Furmintház

A Furmintház sokszínű művészeti- és kulturális programokkal várja vendégeit a Tokaj-Hegyaljai régió szívében, Mádon

Megtartotta alakuló ülését a Tokaji Borvidék Fejlesztési Tanács július 2-án - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szerdán az MTI-vel.

A Borvidéki Hegyközségi Tanácsok tisztségviselői, a Magyar Bor Akadémia tagjai és a Magyar Szőlő és Bortermelők Szövetsége tagjai szavaztak idén is az év legjobb pincészetére. A kitüntető címet 2012-ben a szekszárdi Mészáros Pince nyerte el. A díjat csütö

Bolyki János, Borbély Tamás, Dúzsi Tamás, Gálné Dignisz Éva és Heimann Zoltán az idei Év Bortermelője díj jelöltjei; az eredményhirdetést december 6-án tartják Budapesten.

Az IKON lett az Év Pincészete

Publikált: 02/09/2013 közzétette: turizmus.com itt: Bor és Irodalom

Idén az IKON Borászat érdemelte ki az Év Pincészete díjat, amelyet a szakma Széchenyi Díjának nevezett az egyik felköszöntő a pénteki rádpusztai átadó ünnepségen.

A magyar borászatok 9 értékes érmet kaptak a Mondial du Rosé versenyen. A díjazott magyar borok közül 7 szekszárdi, a szekszárdiak közül pedig 5 Dúzsi Tamás keze alól került ki.

(MTI) - Gasztronómiai és szórakoztató programok mellett a térség borászatai több száz borral versenyeznek az április 23-én kezdődő Szent György-hegyi Napokon.

Száznegyvenöt kiemelt pincét ismertet részletesen Bede Béla Magyar borvidékek című útikalauza; a Corvina Kiadó tematikus útikönyvsorozatának második kötetét szombaton mutatták be a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Május végén az élményekre és a látványra építő borászat nyitja meg kapuit a Balaton közelében lévő Kéthelyen. Az 5500 négyzetméter alapterületű, Ax Win(e)motion névre keresztelt pincészetben valóban minden a borról és az ezzel kapcsolatos élményekről szól

Találat 29 tétel | Oldal 1 of 3 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: