MagyarEnglishEspañolFrançaisDeutsch

Keresési eredményekRSS feliratkozás


előző oldal | Találat 150 tétel | Oldal 13 of 15 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:

Pezsgők

Publikált: 14/09/2012 itt: Borok és borszőlők

Pezsgők

A pezsgő a bornak az a fajtája, melynél a bor második érése a palackban megy végbe. Az alapbort (franciául a cuvée) élesztővel és cukorral (tirage likőrrel) vegyítik, melynek hatására szénsavassá válik.

Merlot

Publikált: 14/09/2012 itt: Borok és borszőlők

Merlot

A Merlot meglehetősen sok napfényt igénylő, zamatos, késői szüretelésű szőlő.

előző oldal | Találat 150 tétel | Oldal 13 of 15 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: