MagyarEnglishEspañolFrançaisDeutsch

Keresési eredményekRSS feliratkozás


előző oldal | Találat 150 tétel | Oldal 2 of 15 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:

A magyar borászatok 9 értékes érmet kaptak a Mondial du Rosé versenyen. A díjazott magyar borok közül 7 szekszárdi, a szekszárdiak közül pedig 5 Dúzsi Tamás keze alól került ki.

(MTI) - Gasztronómiai és szórakoztató programok mellett a térség borászatai több száz borral versenyeznek az április 23-én kezdődő Szent György-hegyi Napokon.

Száznegyvenöt kiemelt pincét ismertet részletesen Bede Béla Magyar borvidékek című útikalauza; a Corvina Kiadó tematikus útikönyvsorozatának második kötetét szombaton mutatták be a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Május végén az élményekre és a látványra építő borászat nyitja meg kapuit a Balaton közelében lévő Kéthelyen. Az 5500 négyzetméter alapterületű, Ax Win(e)motion névre keresztelt pincészetben valóban minden a borról és az ezzel kapcsolatos élményekről szól

Június 8-9-én, a Borvidékek Hétvégéjén megtelik a Monori Pincefalu a hazai és a környékbeli országok borvidékeinek borászaival, ételeiket bemutató éttermekkel, zenészekkel, táncosokkal, amatőr színjátszókkal, kézművesekkel.

Négy arany, öt ezüst és kilenc bronzérmet szereztek az egri pincészetek a bordeaux-i, nem hivatalos borvilágbajnokságon.

Igaz, a Móri Borvidék legnagyobb borünnepe az őszi Móri Bornapok, de most tavasszal, április 26-27-én is érdemes ellátogatni Mórra.

A második CÉGÉR - Jó bornak tervezz címkét! alkotói pályázat borászokból, gasztronómusokból és grafikusokból álló szakmai zsűrije kiválasztotta azt a 10 grafikust, akik az első fordulóban beadott pályamunkájuk alapján továbbjutva elkészíthetik egy-eg

Új borvidékek születnek. A valaha finomnak tartott fehérborok testesebbek lesznek, míg egyes átlagos vörösborok valóságos gyümölcsbombákká alakulnak át.

A Nemzeti Bormarketing Program keretében elkészült a magyar borok egységes megjelenésének keretet biztosító új arculat, melynek használatát a Magyar Turizmus Zrt. a magyar borok népszerűsítésére ingyenesen biztosítja.

előző oldal | Találat 150 tétel | Oldal 2 of 15 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: