Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/wineroutes.hu/www/article/print.php:95) in /web/kszk/wineroutes.hu/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/wineroutes.hu/www/article/print.php:95) in /web/kszk/wineroutes.hu/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

Monori borút

Monori borút

Publikált: 15/09/2012 közzétette: Forrás: falusiturizmus.hu

» Borutak

Több hónapos előkészület és háttérmunka eredményeként 2008. december 1-jén megalakult a Monori Borút Egyesületet. Az alapító tagok között vannak borászok, borbarátok, pincetulajdonosok, szállásadók, magánvállalkozások és civil egyesületek.
Az elnök Szabó István Gyula, az alelnök Csuzi Szabolcs, a titkár Kaltenecker Andrea;
Az egyesület célja, hogy működésével elősegítse a monori Strázsahegy és környéke kulturális, valamint történelmi örökségének megóvását; kultúrájának, hagyományainak megőrzését és továbbvitelét; a térség idegenforgalmának bővítését; a Monori Kistérség fejlesztését.
A tagok az éves tagdíj megfizetése ellenében a tagság mellett lehetőséget nyernek az egyesület kiadványaiban való megjelenésre és ezzel vállalkozási vagy közhasznú tevékenységük széles fórumon történő ismertetésére is.

Értékelés